Palvelut ryhmille

Tilaisuudet joka budjetille

Hostel Suomenlinnan sali on sopiva tila enintään 40-hengen koulutuksiin, kokousiin, virkistyspäiville tai juhlatilaksi.  Nykyaikaiset vaatimukset täyttävä kokousvarustelu sisältää videotykin, valkokankaan ja fläppitaulun.

Räätälöimme toiveesi mukaisen kokonaisuuden, joka sopii pienemmälle budjetille tai vaativampaan tarpeeseen. Yhdellä tarjouspyynnöllä saat tilan, aamiaiset, kokouskahvit, lounaat ja päivälliset. Myös omat tarjoilut ovat sallittuja. Varaukseen voidaan paketoida sauna tai virkistävää ohjelmaa. Majoitustilaa talossa on 39 henkilölle 2-10 hengen huoneissa. Ohjelmistamme löydät lisätietoja scrollaamalla tätä sivua alaspäin. 

Jos oman kokoussalimme tila ei riitä ryhmällenne, Suomenlinnassa on laaja valikoima myös muita tiloja, jotka voimme paketoida tarjoukseenne. Linnoituksen kokous- ja juhlatiloista löydät lisätietoa täältä!

Varaa vaikka koko talo!

Voit varata vain osan huoneista ja kokoussalin muutamasta tunnista koko päivään joustavasti.
Pienikokoinen Hostel Suomenlinna on mahdollista varata myös kokonaan omaan käyttöön.
Hinnat ovat edullisimmillaan marras-maaliskuussa.

Lähetä tarjouspyyntö sähköpostilla ryhmat@suokki.fi tai valmiilla lomakepohjalla:

Tutustu tarjontaamme ja hintoihimme ryhmille      

Tarjouspyyntö lomakkeella       

Tutustu tarjontaamme ja hinnastoomme ryhmille

Haluamme tehdä teille tapahtuman järjestämisen helpoksi. Paketoimme yhdelle tarjoukselle kaiken toivomanne kokoustilasta ohjelmiin. Menustamme löydätte kaikki ohjlemamme sekä alkaen-hintamme. Klikkaa kuvaa tutustuaksesi menuuseen. 

Ehrensvärd-seuran kierroksista voit lukea lisää TÄÄLTÄ.

MAJOITUS JA KOUKOUSTILAT

Voit varata käyttöösi koko talon tai osan huoneista ja / tai salin halaumallesi ajalle. Kokousvarusteluun kuuluu videotykki, valkokangas, fläppitaulu ja langaton netti. Saliin mahtuu 40 hlö istumaan. Varatessasi koko talon käytössäsi on myös yläkerran oleskelutila ja Pikkukeittonurkkaus. Räätälöimme tarpeisiisi paketin muutamalle tunnille tai useammalle yölle. Lähetä tarjouspyyntösi suoraan tällä lomakkeella.

Hostellissa on yht. 39 petipaikkaa: 2*2hh (toisessa parivuode), 2*3hh, 4hh, 7hh, 8hh ja 10hh

ATERIAPALVELUT

Voit tilata meiltä kokouspakettiisi kaikki haluamasi ateriat joko meidän valmistamina salissa tarjoiltuna tai Suomenlinnan ravintoloissa valmistettuna ja tarjoiltuna.  Myös omat eväät ovat tiloissamme sallittuja. Meillä ei ole anniskeluoikeuksia, joten emme voi tarjoilla alkoholijuomia mutta omien tuominen on sallittua. Salissa on jääkaappi kokousryhmille.

Meidän valmistamat ateriat ovat vastuullisesti valmistettuja ja terveellisiä perusruokia.
- Huomioimme ennakkoon ilmoitetut erityisruokavaliot
- Kaikki käyttämämme eläinperäiset tuotteet ovat kotimaisia
- Valmistamme mielellämämme kasvis- ja vegaanisia ruokia
- Vältämme hävikkiä sekä turhia pakkauksia hankinnoissa
- Lajittelemme tehokkaasti jätteemme

Auta meitä palvelemaan ryhmiä entistä paremmin!

Anna palautetta