Palvelut ryhmille

Tilaisuudet joka budjetille

Hostel Suomenlinnan sali on sopiva tila enintään 40-hengen koulutuksiin, kokousiin, virkistyspäiville tai juhlatilaksi.  Nykyaikaiset vaatimukset täyttävä kokousvarustelu sisältää videotykin, valkokankaan ja fläppitaulun.

Räätälöimme toiveesi mukaisen kokonaisuuden, joka sopii pienemmälle budjetille tai vaativampaan tarpeeseen. Yhdellä tarjouspyynnöllä saat tilan, aamiaiset, kokouskahvit, lounaat ja päivälliset. Myös omat tarjoilut ovat sallittuja. Varaukseen voidaan paketoida sauna tai virkistävää ohjelmaa yhteistyökumppaneidemme kanssa. Majoitustilaa talossa on 39 henkilölle 2-10 hengen huoneissa. Jos oman kokoussalimme tila ei riitä ryhmällenne, Suomenlinnassa on laaja valikoima myös muita tiloja, jotka voimme paketoida tarjoukseenne.
Linnoituksen kokous- ja juhlatiloista löydät lisätietoa täältä!

Varaa koko talo!

Pienikokoinen Hostel Suomenlinna on mahdollista varata myös kokonaan omaan käyttöön. Hostel Suomenlinna onkin erilaisten yhdistysten ja yritysten suosima kohtaamispaikka sekä perhejuhlatila. Hostel on Suomenlinnan ainoa majoituspaikka Suomenlinnassa ja sopii erinomaisesti majoituksen ohessa myös juhlien järjestämisen tukikohdaksi.

Koko talon varaammme ryhmälle alkaen hintaan 1200€ + ALV.
Hinnat ovat edullisimmillaan marras-maaliskuussa. 

Tee tarjouspyyntö       

Kokouspalvelut

Kokoussali

Hostel Suomenlinnan saliin mahtuu enintään 40 hengen ryhmä. Kokousvarusteluumme kuuluu videoprojektori, valkokangas sekä fläppitaulu ja -paperit.

Kokoustarjoilut

Aloita kokous maittavalla aamiaisella ja nauti lounas tai kahvit kokouksen lomassa! Tarjoilemme kaikki ruuat suoraan kokoustilaan toivominanne aikoina.

Ohjelma

Kaipaatteko ohjeisohjelmaa tilaisuuteenne? Tutustu linnoituksen salaisiin elämiin iPadeillä tai varaa opastettu kierros Suomenlinnassa. Saunan voi varata yhteistyökumppaniltamme.

Kyselyt ja tarjouspyynnöt sähköpostitse: ryhmat@suokki.fi

auta meitä palvelemaan ryhmiä vielä paremmin

Anna palautetta