Lägerskolor på Hostel Suomenlinna

Lägerskola på Sveaborg

Det finns mångsidiga programhelheter för lägerskolor
på Hostel Suomenlinna runt året! 

Sveaborgs unika miljö erbjuder sjöfästningens historia från 1700-talet och en vacker skärgårdsnatur. Framför allt är miljön trygg för lägerskolor. Östersjön, skärgårdsnaturen, historia och sociala aktiviteter är våra huvudteman.

Mer om boende här!

Skicka förfrågan

Lägerskolprogram

Hos oss kan ni välja det lägerskolprogram som passar er! Lägerskolpaketet, som vi kallar meny, innefattar helpension samt lägerskolaktiviteter som vi planerar tillsammans. Du kan också planera din egen lägerskola genom att kombinera ditt egna program med våra tjänster. På Hostellet är alla sovrum, matsalen och rummen för innomhus aktiviteter i samma hus, vilket betyder att eleverna är tillsammans hela tiden på lägerskolan.

Ladda ner lägerskolprogram

    

Tjänster för lägerskolor

LÄGERSKOLPROGRAM

Kolla in våra tjänster, program och prislista. Du kan välja ett färdigt paket eller så kan vi planera ett paket som passar dig. Program för färdiga paket kan också bytas mot andra. I våra lägerskoler får studenterna dyka in i Östersjöns natur och kulturarvets historia. I våra program är vi uppmärksamma på gruppdynamik och sociala färdigheter.

Vi samarbetar med flera olika parter i Sveaborg, t.ex.: Ehrensvärd rf., Cafe Silo, Bastion Bistro (bastu) och Suomenlinnan Upseerikerho (bastu)

För oss är kvalitet och hållbarhet viktigt i allt vi gör. Vi uppdaterar vårt hållbarhetsprogram och träffas för utvecklingsdagen varje år. Vi uppmärksammar ansvar i våra vardagliga val, vare sig det är sortering, catering eller social rättvisa.

Du kan läsa mer om vårt uppdrag och våra värd HÄR.
 

Hjälp oss att tjäna lägerskolor ännu bättre

Ge oss respons