Lägerskolor på Hostel Suomenlinna

Det finns mångsidiga programhelheter för lägerskolor på Hostel Suomenlinna. Sveaborgs unika miljö erbjuder sjöfästningens historia från 1700-talet och en vacker skärgårdsnatur. Framför allt är miljön trygg för lägerskolor. Östersjön, skärgårdsnaturen, historia och sociala aktiviteter är våra huvudteman.

Hos oss kan ni välja det lägerskolprogram som passar er. Ni kan välja helpension eller enstaka måltider. På Hostellet är alla sovrum, matsalen och rummen för innomhus aktiviteter i samma hus, vilket betyder att eleverna är tillsammans hela tiden på lägerskolan.

Lägerskolmeny

Lägerskolpaketet, som vi kallar meny, innefattar helpension samt lägerskolaktiviteter som vi planerar tillsammans. Varje meny har sitt eget tema, men detaljerna planerar vi alltid tillsamman med gruppen. Menyerna är planerade för 2-3 nätters lägerskolor.

Programmen är planerade att hållas mellan kl. 9-20. Programmen ger läraren ett unikt tillfälle att iaktta sina elever i rollen som åskådare då någon annan tar hand om aktiviteterna.

Priset på en lägerskolmeny är från 130 €/pers. uppåt. För mera information och noggrannare beskrivningar se programguiden.

planera din lägerskola själv

Du kan planera din egen lägerskola genom att kombinera ditt egna program med våra tjänster.

I vårt programutbud finns det olika 2-3 timmars alternativ som du kan välja av. Dessutom kan du gemon oss beställa andra tjänster som ön kan erbjuda t.ex. från guidade turer till bastubad. Från Sveaborg är det lätt att ta sig till allt vad Helsingfors erbjuder.

Från vårt programutbud kan du lätt bygga upp en endags lägerskola. Mera information får du från vår lägerskolmeny.

Skicka förfrågan

Ladda ner lägerskolprogram

 

Hjälp oss att tjäna lägerskolor ännu bättre

Ge oss återkoppling