Täyden palvelun leirikeskus

Leirikouluun Suomenlinnaan!

Hostel Suomenlinna tarjoaa monipuolisia
leirikoulukokonaisuuksia ympäri vuoden!

 Suomenlinnan ainutlaatuinen ympäristö tarjoaa historian havinaa 1700-luvulta lähtien, palan kaunista saaristoluontoamme sekä ennen kaikkea turvallisen ympäristön leirikoulun pitämiselle. Teemoinamme korostuvat Itämeri ja saaristoluonto, historia ja kulttuuriperintö sekä ryhmätoiminnan ja yhteistyötaitojen kehittäminen.

Tutustu majoitustiloihin täällä!

Leirikouluryhmät täysihoidolla alkaen 56€/hlö/vrk.

Lähetä tarjouspyyntö lomakkeella!

Voit lähettää tarjouspyynnön myös sähköpostilla ryhmat@suokki.fi!

Leirikouluohjelma

Valitse valmiiksi suunnitteltu leirikoulupaketti tai rakenna luokallesi sopiva leirikoulu yksittäisohjelmia ja ateripalveluja yhdistelemällä. Hostel Suomenlinnan kompaktissa talossa majoitushuoneet, ruokasali ja toimintatila ovat kaikki saman katon alla, joten luokka pysyy tiiviisti yhdessä koko leirikoulun ajan.
Tutustu leirikoulumenuun!

   

 

Palvelut leirikouluille

LEIRIKOULUMENU

Tutustu palveluihimme, ohjelmiimme ja hinnastoomme. Voit valita valmiin paketin tai voimme räätälöidä teille sopivan kokonaisuuden. Valmiiden pakettien ohjelmia voidaan myös vaihtaa toisiin.

Leirikuluissamme oppilaat pääsevät syventymään itämeren luontoon ja kulttuuriperintökohteen historiaan. Kiinnitämme ohjelmissamme huomiota ryhmädynamiikkaan ja sosiaalisiin taitoihin.

Teemme yhteistyötä useiden eri tahojen kanssa Suomenlinnassa, esim:
Ehrensvärd-seura, Cafe Silo, Bastion Bistro (sauna) ja Suomenlinnan Upseerikerho (sauna)

VASTUULLISTA PALVELUA

Meille laatu ja kestävyys ovat punainen lanka kaikessa tekemisessämme. Päivitämme kestävän kehityksen ohjelmamme ja kokoonnumme kehittämispäivään vuosittain. Kiinnitämme huomiota vastuullisuuteen arjen valinnoissamme, oli kyse sitten lajittelusta, ateriapalveluista tai sosiaalisesta oikeudenmukaisuudesta.

Voit lukea lisää missiostamme ja arvoistamme TÄSTÄ.
Voit tutustua kestävän matkailun kehittämissuunnitelmaamme TÄSTÄ.

Auta meitä palvelemaan leirikouluja entistä paremmin

Anna palautetta