Leirikoulut Hostel Suomenlinnassa

Hostel Suomenlinna tarjoaa monipuolisia leirikoulukokonaisuuksia ympäri vuoden. Suomenlinnan ainutlaatuinen ympäristö tarjoaa historian havinaa 1700-luvulta lähtien, palan kaunista saaristoluontoamme sekä ennen kaikkea turvallisen ympäristön leirikoulun pitämiselle. Teemoinamme korostuvat Itämeri ja saaristoluonto, historia sekä ryhmätoiminnan ja yhteistyötaitojen kehittäminen.

Meillä voitte valita juuri mieleisenne leirikoulukokonaisuuden. Tarjoamme valmiiksi suunniteltuja leirikoulukokonaisuuksia täyshoidolla, mutta myös mahdollisuutta rakentaa oma kokonaisuus yksittäisohjelmia ja ateriapalveluja yhdistelemällä. Hostel Suomenlinnan kompaktissa talossa majoitushuoneet, ruokasali ja toimintatila ovat kaikki saman katon alla, joten luokka pysyy tiiviisti yhdessä koko leirikoulun ajan.

Leirikoulumenut

Menuihin sisältyy majoitus, täyshoito sekä yhdessä suunniteltu leirikouluohjelma. Jokaisella menulla on oma teemansa, mutta tarkempi sisältö suunnitellaan aina yhdessä ryhmän kanssa. Menut on suunniteltu 2-3 yön leirikouluille.

Leirikoulumenuissa ohjelma sijoittuu sovitusti klo 9-20 välille. Menu on opettajalle mahtava tilaisuus tarkkailla luokkaansa ja oppilaita sivustakatsojan roolissa toisen ohjaajan ohjatessa toimintaa!

Leirikoulumenujen hinta on alkaen 130€/hlö. Katso lisätietoja sekä tarkemmat kuvaukset ohjelmaoppaasta!

Oma leirikoulukokonaisuus

Leirikoulun voi myös rakentaa omannäköiseksi yhdistelemällä omatoimista ohjelmaa sekä ohjaus- ja ateriapalveluita.

Ohjelmistossamme on useita 2-3 tunnin ohjelmavaihtoehtoja, joita voi varata haluamilleen päiville. Lisäksi kauttamme voi varata saaren muita palveluita opastuskierroksista saunavuoroihin. Suomenlinnasta käsin on lisäksi koko Helsingin tarjonta vain lauttamatkan päässä!

Ohjelmistosta voi myös rakentaa päiväleirikoulun. Katso lisätietoja ohjelmaoppaasta!

Rekisteri- ja tietosuojaseloste (GDPR)

Lataa ohjelmaopas

Tee tarjouspyyntö

Auta meitä palvelemaan leirikouluja entistä paremmin

Anna palautetta