Viaporin Kekri ja sen tekijät palkittiin Evento Awards -gaalassa!

Hurraa! Viaporin Kekri -tapahtuma on saanut upean tapahtuma-ammattilaisten tunnustuksen, kun se eilen 4.4. sai erikoispalkinnon Evento Awards -kilpailussa. Tulevaisuuden tapahtumatekijät -erikoispalkinto tuli täytenä yllätyksenä ja tämä oli ensimmäinen kerta kun Evento Awardseissa jaettiin erikoispalkintoja. Kekri kilpaili kuluttajatapahtumat -sarjassa, jossa voiton vei Lataamo Group Hartwallille tuottamallaan tapahtumalla Vuoden harmain päivä.

Menestyminen kilpailussa on neljä kertaa toteutetulle Viaporin Kekrille ja sen kaikille tekijöille iso tunnustus ja antaa lisää virtaa ja intoa suunnitella syksyllä 2019 toteutettavaa viidettä Viaporin Kekriä. Kekri toteutetaan Suomenlinnan hoitokunnan, Haaga-Helia Ammattikorkeakoulun ja useiden suomenlinnalaisten ja mantereelta tulevien partnereiden kanssa yhteistyössä. Tapahtuma kasvattaa Suomenlinnan tunnettuutta ympärivuotisena käyntikohteena palveluineen ja sitä tekemässä oli viime vuonnakin 20 suomenlinnalaista toimijaa.

Hostel Suomenlinna yhtenä 20.stä suokin toimijasta on järjestänyt jo 3 kertaa Kekridiscon perheen pienemmille. Voimme luvata, että 2.11.2019 olemme entistäkin vahvemmin mukana unohtamatta suuren suosion saavuttanutta discoa ja mörköluukkua. Laita siis 2.11 jo nyt kalenteriin.

Takaisin