Uusi nuorisotyön vastaavamme Mila Sjöholm aloittaa 31.3

Suomen leirikouyhdistyksen ja Hostel Suomenlinnan tiimissä aloittaa toistaiseksi voimassa olevalla sopimuksella Nuorisotyön vastaavana Mila Sjöholm.
Pitkän pandemia-ajan jälkeen on ilo saada uusi innokas ja sitoutunut ammattilainen kumppaniksemme luotsaamaan yhdistystä ja hostellia kohti kestävää ja menestyksekästä tulevaisuutta!

”Tervehdys kaikille! Olen Mila Sjöholm, tuore nuorisotyön vastaava Suomen leirikouluyhdistyksessä ja Hostel Suomenlinnan tiimissä. Koulutukseltani olen luonto-ohjaaja ja ympäristökasvattaja. Tulevana syksynä valmistun yhteisöpedagogiksi Humanistisesta ammattikorkeakoulusta.

Minulla on usean vuoden kokemus niin järjestötyöstä kuin kehittämistoiminnasta mm. luontolähtöisten menetelmien sekä luontokotouttamisen parissa. Ohjaajana olen toiminut hyvin moninaisten ryhmien kanssa, mutta erityisesti minulle on kertynyt kokemusta erityisryhmien ohjaamisesta.

Suomen leirikouluyhdistyksessä tulen huolehtimaan leirikoulutoiminnan suunnittelusta ja ohjaamisesta sekä toimintaan liittyvästä viestinnästä. Lisäksi tarttumaan innoilla yhdistyksen muihin tehtäviin ja minut voi myös tavata vaikka Hostel Suomenlinnan keittiössä.

Työssäni tulen paneutumaan ryhmien kasvun ja kehityksen tukemiseen sekä luontoyhteyden vahvistamiseen sosiaalipedagogisella työotteella. Ohjaajana minua innostaa se, että ryhmä useimmiten osoittaa olevansa enemmän, kuin osiensa summa ja on huikeaa nähdä ja kokea ryhmän yhteistoiminnan ja onnistumisen riemu. Luonto on minulle voimavara ja tunnen olevani kotona parhaiten silloin, kun ympärilläni ei ole seiniä ja siksi minulle onkin luontevaa lähteä välittämään ulkona oppimisen ilosanomaa.

Odotan jo innolla kaikkia kohtaamisia, suuria ja pieniä elämyksiä ja kasvun hetkiä yhdessä niin leirikoulutoiminnan kuin verkostoyhteistyön puitteissa!

-Mila- ”

Takaisin