Tutustu leirikouluyhdistykseen!

Kuka pyörittää hostellia? Onko se kaupungin tai yksityishenkilön omistuksessa? Näitä kysymyksiä kuulemme välillä asiakkailtamme, joten valaistaanpa asiaa!

Hostel Suomenlinnan toiminnasta vastaa Suomen Leirikouluyhdistys – Lägerskolföreningen i Finland ry. Leirikouluyhdistys on voittoa tavoittelematon järjestö, joka on toiminut Suomessa jo vuodesta 1975. Yhdistyksen tehtävä on toteuttaa ja kehittää leirikoulutoimintaa sekä muuta koulun ulkopuolista oppimista valtakunnallisesti. Yhdistys mm. ylläpitää leirikoulutoimijoiden verkostoa, julkaisee Leirikoulu-Lägerskola -lehteä, järjestää koulutuksia ja jäsentapaamisia sekä kehittää valtakunnallisia hankkeita. Kaiken tämän lisäksi tietysti ylläpitää Suomenlinnan leirikeskusta Hostel Suomenlinnaa ja kehittää leirikoulutoimintaa sieltä käsin!

Leirikouluyhdistys oli mukana perustamassa hostellia Suomenlinnaan vuonna 2000. Siitä alkaen yhdistys on ollut mukana kehittämässä leirikoulutoimintaa Suomenlinnassa ja vastannut toiminnasta vuodesta 2016 alkaen. Hostelli palvelee yksittäismatkailijoiden lisäksi leirejä, leirikouluja sekä erilaisia ryhmiä. Leirikouluryhmiä talossa yöpyykin ympäri vuoden, etenkin keväällä ja alkusyksystä. Voittoa tavoittelemattomana järjestönä kaikki liiketoiminnasta tulevat tuotot käytetään leirikoulutoiminnan kehittämiseen. Yöpymällä meillä tuet siis leirikoulutoimintaa Suomessa!

Tutustu leirikouluyhdistykseen: www.leirikoulut.info!

 

 

Takaisin