Tietoa palveluistamme kesän aikana

Lämpimästi tervetuloa Suomenlinnaan!

Vastaanottomme palvelee koko kesän seuraavasti:
MA-PE 8.00-15.30
LA-SU ja arkipyhät 9.05-12.15

Kysyttävää? Voit aina tarkastaa tarkat aukioloajat soittamalla tai meilaamalla:
Puh: +358 9 684 7471 
hostel@suokki.fi

Olemme tavoitettavissa vastaanoton aukioloaikojen puitteissa

Valitettavasti koronaviruksen aiheuttamien tappioiden vuoksi henkilöstömme lomautukset jatkuvat osin heinäkuun loppuun saakka. Tästä syystä myös vastaanoton aukioloajoissa saattaa olla poikkeuksia yllä esitettyyn. Toivomme ymmärrystä ja kärsivällisyyttä asian suhteen!

Jotta meille olisi turvallista tulla, olemme tehneet kevään aikana seuraavia toimenpiteitä ja päätöksiä:

-Tehostamme siivousta entisestään, keskittyen etenkin ovenkahvoihin, valokatkaisijoihin ja muihin pintoihin, joita kosketaan usein

-Emme valitettavasti tarjoile buffet-aamiasta koko kesän aikana. Sen sijaan huolehdimme, että asiakaskeittiö on tiptop kunnossa ja hyvin varusteltu niin, että jokainen voi tehdä itse oman aamiaisensa. Tarjoamme kahvia ja teetä asiakkaille veloituksetta.

-Hostellin eteisessä, salissa ja asiakaskeittiössä on aina tarjolla käsidesiä. Lisäksi hostellissa on useita käsienpesupaikkoja. Huolehditaan kaikki yhdessä hyvästä hygieniasta!

-Meiltä voit varata yksityishuoneen tai petipaikan dormista. Dormeja emme varaa täyteen koko kesän aikana. Pyrimme siihen, että korkeintaan puolet paikoista on varattavissa kerrallaan (poikkeuksena saman seurueen suuret varaukset)

-Henkilökuntamme on luonnollisesti ohjeistettu jäämään pienellä kynnyksellä sairaslomalle sekä seuraamaan siivous- ja hygieniaohjeitamme.

Takaisin