Suomenlinnalle Helsinki Travel Award -palkinto

Helsingin ja sen lähialueiden matkailua edistävä Helsingin Matkailusäätiö on myöntänyt Suomenlinnalle Helsinki Travel Award -palkinnon.

Helsinki Travel Award -palkinto huomioi toimijoita tai tekoja, jotka ovat vaikuttaneet myönteisesti Helsingin seudun matkailun kehitykseen, maineeseen ja palveluiden kasvattamiseen.
Palkintoa olivat vastaanottamassa koko Suomenlinnan toimijaverkoston puolesta matkailuasiantuntija Milla Öystilä (Suomenlinnan hoitokunta), toiminnanjohtaja Petra Miessmer (Hostel Suomenlinna ja Suomen leirikouluyhdistys), ravintolatoimen johtaja Annika Niemonen (Ravintola Suomenlinnan Panimo ja Viaporin Deli & Café) ja toiminnanjohtaja Carita Wilenius-Rantala (Ehrensvärd-seura).

Suomenlinnan palkitsemisen perusteluissa mainitaan, että ”Samalla, kun ainutlaatuista kulttuuri- ja luontoperintöä halutaan säilyttää tuleville sukupolville on Suomenlinnassa pidetty huolta siitä, että se on olennainen osa myös meidän aikalaisten kokemusta. Ei ole jääty vain ”suojelemaan”, vaan on ymmärretty, että vanha pysyy virkeänä, kun se on aktiivinen, ja pitää itsestään huolta”.

Olemme ylpeitä ja onnellisia saadessamme toimia positiivisessa yhteen hiileen puhaltavassa verkostossa. Onhan se aina piristävää, kun se huomataan ja siitä palkitaan. Hyvä Suokki ja Suokin toimijat! Tästä jatketaan vastedeskin elämyksiä matkailijoille tarjoten - vastuullisesti ja maailmanperintökohdetta vaalien.
- Petra Miessmer Hostel Suomenlinna ja Suomen leirikouluyhdistys -

Lue lisää Suomenlinnan ja Helsigin matkailusäätiön sivuilta. 

 

Takaisin