Tule sesonkiohjaajaksi Suomenlinnaan!

Haemme pieneen, mutta tehokkaaseen ohjaustiimiimme avarakatseista ja omatoimista ohjaajaa. Sinun ei tarvitse olla vielä valmis ammattilainen, mutta sinulla on jo kokemusta ryhmänohjaamisesta. Jos olet sosiaalinen sekä vastuuntuntoinen ja sinulla on kykyä työskennellä nopeasti muuttuvissa tilanteissa, saatat olla etsimämme henkilö. Parhaiten työssä pärjää monipuolisista tehtävistä nauttiva, joustava sekä hyvillä vuorovaikutustaidoilla ja huumorintajulla varustettu persoona. Työtä tehdään yhdessä, mutta ryhmän kanssa on pärjättävä myös itsenäisesti.

Tehtävänäsi on ohjata leirikouluryhmille ryhmäyttäviä, ympäristökasvatuksellisia, liikunnallisia sekä kädentaidollisia aktiviteetteja. Tarjoamme sinulle myös mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi kokeilemalla monialaisia työtehtäviä talon sisällä, sillä tekemistä meillä riittää! Jos olet kiinnostunut työskentelemään myös kesällä, pystymme tarjoamaan sinulle osa-aikaista työtä hostellin puolella. Kerromme tästä lisää kiinnostuneille. Toivoimme hakijoiksi eritaustaisia henkilöitä, kuten eri-ikäisiä, eri sukupuolta olevia ja eri kieli-, kulttuuri- tai vähemmistöryhmiin kuuluvia.

Työpaikkakuvaus
Hostel Suomenlinna on viihtyisä matkailijoita, leirikouluja sekä nuoriso- ja aikuisryhmiä palveleva leirikeskus ja hostelli Suomenlinnan maailmanperintökohteessa. Toiminnastamme vastaa Suomen Leirikouluyhdistys ry. Majoitustoiminnan lisäksi tarjoamme ryhmillemme kokous-, ohjelma-, sekä ateriapalveluita.
Hostel Suomenlinnassa ja sitä ylläpitävässä Suomen leirikouluyhdistyksessä työskentelee vuosittain 6–10 henkilöä sesonkiajalle painottuen. Pienessä työyhteisössämme kaikki ovat yhdenvertaisia toiminnan laadukkaassa toteuttamisessa ja kehittämisessä. Lue lisää meistä TÄÄLTÄ.

Työtehtävät

-leirikouluohjelmien ohjaaminen

-osallistuminen leirikouluohjelmien valmisteluun sekä suunnittelu- ja kehittämistyöhön

-leirikouluryhmien vastaanotto sekä ryhmien viihtyvyydestä sekä tarpeista huolehtiminen työvuoron aikana

-avustavat työt hostellilla
 

Odotamme sinulta

-soveltuvia nuoriso- sosiaali- tai kasvatusalan opintoja tai tutkintoa (tehtävä sopii hyvin alan opiskelijoille)

-aikaisempaa kokemusta lasten tai nuorten ohjaamisesta

-Sujuvaa suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa

-kiinnostusta ympäristökasvatuksesta, elämyspedagogiikasta ja kestävästä kehityksestä

-ruotsin kielen taito katsotaan eduksi

Tarjoamme sinulle

-Pienen työyhteisön maailmanperintökohteen upeissa maisemissa

-Monipuolisen työnkuvan ja monialaista työkokemusta

-Vastuuta ja aidon mahdollisuuden vaikuttaa toimintaan

-tuntipalkka 14 €/h
 

Työaika sijoittuu pääosin arkipäiville välille 9.00–19.00. Säännöllinen työaika on 80 % täydestä työajasta (88,80 h /3 vko.). Noudatamme MaRan työehtosopimusta.

Määräaikaisen työsuhteen ajankohta ja pituus: 25.3–2.6 ja 19.8–13.10. Mahdollisuus kesätyöhön hostellilla jaksojen välillä (osa-aikaisesti)


Hakuaika 15.1 - 16.2.2024.
Haastattelut pidetään 26–27.2 (tai aikaisemmin)
Valinnasta ilmoitetaan viim. 28.2.
Työ alkaa 25.3.

Lisätietoja voit kysyä nuorisotyön vastaavalta:
Mila Sjöholm: 045 343 8488, mila@suokki.fi
 

Lähetä rohkeasti työhakemuksesi ja liitä mukaan myös CV. mila@suokki.fi

Otamme sinuun yhteyttä ja sovimme mahdollisesta haastatteluajasta!

Ennen tehtävän vastaanottamista valitun tulee esittää rikosrekisteriote (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä, 14.6.2002/504)

Takaisin