Kokous- ja juhlatilojen Minimessut Tenalji Von Fersenissä

Tervetuloa keväiseen Suomenlinnaan tutustumaan upeisiin kokous- ja juhlatiloihimme
sekä linnoituksen monipuolisiin palveluihin keskiviikkona 10.4.2019 kello 15 – 18!

Suomenlinnan toimijat kokoontuvat Tenalji von Fersenin ja Myllysalin tiloihin esittelemään palvelujaan juuri sinun tilaisuuttasi varten. Tilaisuudessa voit tutustua tiloihimme sekä juhlien ja seminaarien oheispalveluiden tarjoajiin, kuten catering-, ohjelma- ja kuljetuspalveluihin. Paikan päällä teet helposti varaukset tuleviin tilaisuuksiisi. Ota Suomenlinna kerralla haltuun!

Tilaisuus historiallisessa Suomenlinnassa on ainutlaatuinen elämys. Merellinen luonto, historialliset rakennukset ja Unescon maailmanperintökohde luovat huikeat puitteet päivällesi. Suomenlinnassa voit järjestää kokouksen, koulutuksen, seminaarin tai kesäjuhlat! Tai miten olisi työhyvinvointipäivä, opastettu kierros, kesäteatteri, illallinen, yöpyminen tai merimatka elämysten ääreen ihan muuten vaan?

Hyppää HSL:n lauttaan Kauppatorilta ja suuntaa kohti Suomenlinnaa!

HSL:n lautan aikataulut näet tästä. Olemme sinua vastassa kauppatorin lauttaterminaalissa. Ehrensvärd-seuran opastetut kierrokset alkavat heti lauttarannasta Rantakasarmin edestä klo 14:55, 15:35 ja 16:15. Varaathan paikkasi etukäteen, sillä osallistujamäärä on rajoitettu. Kierros päättyy Tenalji von Ferseniin, jossa luvassa tarjoilua ja palveluita.

Tule nauttimaan kanssamme keväisestä Suomenlinnasta! ILMOITTAUDU MUKAAN!

Takaisin