Hostel Suomenlinna on vuoden Hostelli 2018

Vuoden 2018 hostelliksi valittiin Hostel Suomenlinna

Hostel Suomenlinna on valittu Suomen Hostellijärjestön Vuoden hostelliksi 2018. Suomen Leirikouluyhdistyksen omistama hostelli sijaitsee Unescon maailmanperintökohteessa Suomenlinnassa, Helsingissä. Valinnan teki Suomen Hostellijärjestön hallitus hostelliasiakkailta saatujen ehdotusten perusteella. Valinnassa painotettiin hostellin saamaa palautetta tunnelmallisuudesta ja kodikkuudesta, hyvästä palvelusta sekä ainutlaatuisesta sijainnista.

”Hostel Suomenlinnassa korostuvat omistajan ja henkilökunnan vahva sitoutuminen hostellin yksilöllisyyttä, asiakaslähtöisyyttä että kestävää kehitystä edistäviin arvoihin. Hostellin toimintatavat ja valinnat ovat oikeasti ympäristöystävällisiä. Hostellissa on kodinomainen ja rento meininki.”, toteaa Hostellijärjestön pääsihteeri Irja Hanelius.

Hostel Suomenlinnassa on 40 vuodepaikkaa ja sen asiakaskunta koostuu leirikoululaisten lisäksi kokous- ja juhlatilaisuuksien osallistujista sekä matkailijoista ympäri maailmaa. Ainutlaatuinen sijainti yhdistyneenä hyvään palvelukokemukseen sekä edulliseen hostellimajoitukseen ovat Hostel Suomenlinnan menestyksen avaimia.

Hostellijärjestö palkitsee vuosittain ansiokkaasti toimivan hostellin Vuoden hostelli -kunnianimellä. Vuoden hostelli on valittu vuodesta 2004 alkaen. Vuoden hostelli 2017 oli Dream Hostel & Hotel Tampereelta.

Lisätietoja:

hostellijohtaja Petra Miessmer, Hostel Suomenlinna, puh. 045 117 9899, petra@suokki.fi
pääsihteeri Irja Hanelius, Suomen Hostellijärjestö, puh. 040 775 5511, irja.hanelius@hihostels.fi

Kuvia Hostel Suomenlinnasta: bit.ly/Hostel-Suomenlinna (Dropbox)
tai markkinointi- ja viestintäkoordinaattori Sinikka Komu, sinikka.komu@hihostels.fi.

Suomen Hostellijärjestö ry on vuonna 1935 perustettu yleishyödyllinen hostellitoiminnan keskusjärjestö, jonka jäseninä on 37 suomalaista nuoriso-, opiskelija-, liikunta-, eläkeläis-, ammatti- ja matkailujärjestöä. Hostellijärjestön tehtävänä on mahdollistaa matkailu kaikille jäsenille ylläpitämällä ja kehittämällä edullista, yhteisöllistä ja viihtyisää majoitusta tarjoavaa hostellien verkostoa. Lisäksi järjestö tekee yhteistyötä kansainvälisen Hostelling International -verkoston kanssa jäsenetujen tarjoamiseksi myös 3 500 HI-hostellissa ulkomailla sekä kansainvälisten asiakkaiden saamiseksi verkoston hostelleihin Suomessa.

   
www.hostellit.fi
www.facebook.com/hostellimatka
www.twitter.com/hifinland
www.hostelhelsinki.fi

Takaisin