Hostel pääsi osaksi Sustainable Travel Finland -perhettä!

Hostel Suomenlinnalle ja sitä pyörittävälle Suomen leirikouluyhdistykselle myönnettiin Sustainable Travel Finland -merkki osoituksena vastuullisesta toiminnasta. Jotta matkailuelinkeino pystyy vastaamaan muuttuvaan kysyntään ja turvaamaan tulevaisuutensa, on kehityksen oltava kestävää. Tätä varten Visit Finland on kehittänyt matkailuyrityksille ja -alueille tarkoitetun Sustainable Travel Finland -ohjelman ja sillä saavutettavan Sustainable Travel Finland -merkin. Sen edellytyksinä on mm. auditoitu vasuullisuussertifikaatti, jonka saimme jo vuonna 2019 Hostelling Internationalilta.

Haluamme huolehtia ympäristöstämme valinnoillamme ja toimintatavoillamme. Meille kestävä kehitys on muutakin kuin kierrättämistä - se on lähtökohta ja perusta kaikelle toiminnalle. Kiinnitämme huomiota niin ympäristö- sosiaaliseen- kuin taloudelliseenkin ulottuvuuteen päivittäisissä valinnoissamme. Jos koskaan olet miettinyt, mitä se vastuullisuus meidän toiminnassamme konkrreettisesti tarkoittaa ja mitä sen eteen teemme, voit nyt lukea hyvin yksityiskohtaisen kuvauksemme vastuullisuuden nykytilasta ja tavoitteistamme Kestävän matkailun kehittämissuunnitelmastamme

Olemme tehneet kovasti töitä vastuullisen majoitus- ja leiritoiminnan eteen, mutta vielä on edessä paljon lisää haasteita tiellämme kohti yhä kestävämpää toimintaa. Nämä haasteet otamme avosydämin vastaan ja olemme valmiita antamaan oman panoksemme sen eteen, että maailma muuttuu sekä sosi-kulttuurisesti, taloudellisesti, että ekologisesti paremmaksi ja kestävämmäksi. Olemme iloisia siitä, että Visit Finland antoi matkailulle laadukkaat työkalut tällä tiellä etenemiseksi. Siispä tähtisilmin kohti jatkuvaa kehiottämistä vastedeskin!

-Petra Miessmer, toiminnanjohtaja- 
 

Takaisin