Covid-19 toimenpiteet

Teemme parhaamme mahdollisimman turvallisen yöpymiskokemuksen tarjoamiseksi.

COVID-19 Toimenpiteet hostellilla 

-Tehostamme siivousta entisestään, keskittyen etenkin ovenkahvoihin, valokatkaisijoihin ja muihin pintoihin, joita kosketaan usein

-Hostellin eteisessä, salissa ja asiakaskeittiössä on aina tarjolla käsidesiä. Lisäksi hostellissa on useita käsienpesupaikkoja. Huolehditaan kaikki yhdessä hyvästä hygieniasta!

-Meiltä voit varata yksityishuoneen tai petipaikan dormista. Dormeja emme varaa täyteen. Pyrimme siihen, että korkeintaan puolet paikoista on varattavissa kerrallaan (poikkeuksena saman seurueen suuret varaukset)

-Henkilökuntamme on luonnollisesti ohjeistettu jäämään pienellä kynnyksellä sairaslomalle sekä seuraamaan siivous- ja hygieniaohjeitamme.

Leirikouluille ja ryhmille

- Talossa majoittuu lähtökohtaisesti aina vain yksi ryhmä kerrallaan. Varatut huoneet on aina yksityisesti varattuna ryhmälle, eikä niihin tule ulkopuolisia ihmisiä vierailun aikana

- Ruokailut järjestetään aina luokalle/ryhmälle yksityisesti.

- Ryhmien saapuminen ja lähtö pyritään järjestämään porrastaen niin, etteivät ryhmät kohtaa, jos lähtö ja saapuminen osuu samalle päivälle. Tilat siivotaan aina huolellisesti ryhmien vaihtuessa.

- Ohjauspalvelut järjestetään aina lähtökohtaisesti ulkona ja niissä pyritään pitämään turvaväliä. Ohjelmat järjestetään aina ryhmälle yksityisesti, eikä ohjaukseen osallistu ulkopuolisia. Ulkona liikkuessa pidetään turvaväliä muihin ihmisiin.

- Mikäli ohjelmissa käytetään välineitä, ne puhdistetaan ja desinfioidaan käytön jälkeen.

- Opettaja tai ryhmänjohtaja voi aina keskustella ohjaajan kanssa ohjelmasta etukäteen.

- Leirikouluissa noudatetaan samoja ohjeita kuin koulussa. Flunssaisena leirikouluun/tapahtumaan ei tietenkään voi osallistua.

Leirikoulujen peruutusehdot

Ymmärrämme, että tilanne koronaviruksen suhteen on äärimmäisen hankala kouluille. Muistutamme kuitenkin, että peruutusehtomme pätevät peruutustilanteissa. Syksyn leirikouluvarauksia voi tarvittaessa siirtää myöhemmälle ajankohdalle, esimerkiksi kevätlukukaudelle 2021. Huomioittehan kuitenkin, että siirtoja tehdään varaustilanteen mukaisesti. Huhti-toukokuu 2021 ovat jo arkiaikojen osalta lähestulkoon loppuunmyytyjä. Pidätämme myös oikeuden ohjelmamuutoksiin, mikäli varausta joudutaan siirtämään. Teemme kuitenkin parhaamme, että pystymme tarjoamaan teille turvallisen ja ikimuistoisen leirikoulukokemuksen!

Mikäli pohditte leirikoulun siirtoa, pystymme palvelemaan teitä sitä paremmin, mitä pikimmiten otatte yhteyttä.
Lisätietoja saatte meiltä lähettämällä sähköpostia: ryhmat@suokki.fi

Toivomme kaikilta ymmärrystä ja kärsivällisyyttä asian suhteen.

Takaisin